WIL JE MEER INFORMATIE OF EEN PROEFPAKKET BESTELLEN?

Drinkt u op het werk al échte thee?

Terwijl we op kantoor gewend zijn aan uitstekende koffie van verse bonen, is de thee vaak niet meer dan theegruis uit een zakje. Zonde natuurlijk, want losse thee is lekkerder, gezonder en duurzamer.

De reden dat er op het werk toch nog geen goede thee drinken, is omdat losse theeblaadjes te ingewikkeld zijn. Senza Tea Co. levert dan ook niet alleen uitzonderlijke losse theeën, we ontwikkelen ook slimme oplossingen waarmee losse thee op het werk eenvoudig en toegankelijk wordt.

Drinkt u op het werk al échte thee?

Terwijl we thuis en in de horeca gewend zijn om goede thee te drinken, drinken we op kantoor nog theegruis uit een zakje. Zonde natuurlijk, want losse thee is lekkerder, gezonder en duurzamer.

De reden dat er op het werk nog geen goede thee drinken, is omdat losse theeblaadjes te ingewikkeld zijn.

Senza Tea Co. levert niet alleen uitzonderlijke losse theeën, we ontwikkelen ook slimme oplossingen waarmee losse thee op het werk eenvoudig en toegankelijk wordt.

“We wilden luxere thee serveren aan onze klanten en kwamen terecht bij Senza Tea Co. Het personeel is er ook heel blij mee. De Ginger Delight is favoriet. We hebben verse gember geprobeerd, maar dat was toch niet praktisch. De Ginger Delight is een perfect alternatief, met veel smaak!”

Lauren Melchers | Office Manager Ace & Tate

 

“Het totaalplaatje van Senza Tea Co. klopt. De uitstraling van de producten spreekt ons erg aan. Ook vinden we het belangrijk dat er met duurzame materialen gewerkt wordt. In ons bedrijf werken we voor kinderen, dus we maken bewuste keuzes voor een goede toekomst.”

Jacqueline Kasten | Eigenaar KinderThuisZorg