De effecten van het coronavirus op Senza Tea co.

Groene thee met citroen

Het coronavirus heeft heel wat los gemaakt in de wereld. Om je inzicht te geven in de mogelijke effecten die het virus op Senza Tea co. heeft deze korte update. Daarnaast hebben wij een korte lijst met tips opgesteld waarmee jij je kunt wapenen tegen het virus!

Effecten van het coronavirus op Senza Tea Co.

Een deel van onze biologische theesoorten en tools importeren wij direct uit China. Onze belangrijkste Chinese leveranciers hebben ons laten weten dat zij op dit moment gewoon in bedrijf zijn. Momenteel hebben wij ook ruim voldoende voorraad. Daarom kunnen wij voorlopig ons gehele assortiment dus gewoon blijven leveren. De effecten van het coronavirus lijken dus mee te vallen voor ons. Wanneer er ontwikkelingen ontstaan waardoor onze de leverzekerheid alsnog in gevaar komt, brengen we je daar direct van op de hoogte.

Thee en weerstand opbouwen

De beste manier om je te wapenen tegen het coronavirus is door je weerstand op te bouwen. Doordat (zeker losse) thee en kruiden infusies boordevol zitten met vitamines, antioxidanten en andere goede stoffen, kan het een belangrijk bijdrage leveren aan het verhogen van je weerstand.

Andere basispijlers van een gezonde leefstijl en een goede weerstand:

  • Eet veel groente en/of fruit, liefst minimaal 500 gram per dag;
  • Eet zo min mogelijk industrieel bewerkte voeding;
  • Beperk de suikers in voedingsmiddelen en dranken;
  • Drink voldoende water en/of thee, liefst minimaal 1,5 liter per dag;
  • Beweeg voldoende, ten minste 30 minuten per dag en bij voorkeur in de buitenlucht;
  • Denk extra aan hygiëne! Was daarom je handen regelmatig, gebruik papieren zakdoekjes en hoest of nies in de binnenkant van je elleboog
  • Zorg voor voldoende ontspanning. Doe bijvoorbeeld dagelijks dingen waar je rustig en blij van wordt.

Tot slot willen wij je aanraden om de site van het RIVM in de gaten te houden voor actuele informatie over het coronavirus.