Corona Update

“Life is not about waiting for the storm to pass. It’s about learning how to dance in the rain.”

Zoals zoveel bedrijven, hebben ook wij een paar verwarrende weken achter de rug. Van het ene op het andere moment moesten onze klanten hun horecazaken sluiten. Aan bedrijven werd gevraagd hun medewerkers thuis te laten werken. Onze productie en leveringen kwamen stil te liggen. Een grote impact op ons bedrijf en onze mensen.

Toch ook heel gaaf om te zien dat zo’n ingrijpende verandering ook leidt tot kansen en mooie initiatieven:

  • We hebben Amsterdamse GGZ clienten blij kunnen maken door het sponsoren van losse thee voor pakketten die bij hen thuis bezorgd worden.
  • Samen met sociale ondernemingen Gosling Coffee, Koeckebackers en Brouwerij Kleiburg, hebben we de Ik Blijf Thuis Box geïntroduceerd, vol lekkere en sociale producten die thuiswerken een stukje leuker maken. Super om te zien dat ook bedrijven (o.a. Social Enterprise NL, ABN AMRO, Fullstaq en so/creatie) dit pakket weten te vinden voor hun thuiswerkers. Goed nieuws, je kunt de Ik Blijf Thuis Box nog kopen!
  • Albert Heijn heeft genoeg logistieke uitdagingen op het moment, waardoor het dit jaar geen paasontbijt-box levert. En dus doen lokale ondernemers het, inclusief échte thee! bekijk de #paasontbijtbox hier: https://www.paasontbijtbox.nl/.
  • Ook horeca klanten van ons grijpen deze tijd aan om een #supportyourlocals box samen te stellen. Zie het voorbeeld van restaurant De Zwaan uit Winterswijk.
  • Binnenkort introduceren wij een aantal theepakketten speciaal voor nu. Hou de webshop en de socials in de gaten!

BIG SHOUTOUT to Rohit, Herman, Enio en Joost!! Onze jongens in de operatie werken elke dag hard, en met allerlei lastige nieuwe hygiene-regeltjes, om de bestellingen die toch nog binnenkomen op tijd te verzenden. We zijn supertrots op de jongens die zorgen dat iedereen ook in deze tijd lekkere thee kan blijven drinken!

Ondanks alle goede vibes, geen makkelijke tijd om leverancier van horeca en kantoren te zijn. De grote uitdaging waar wij nu aan werken is de pivot van leverancier voor de zakelijke markt naar consumentenmerk.

Maar we realiseren ons ook, juist nu, dat gezondheid het áller, állerbelangrijkst is. Wij zijn in ieder geval vastbesloten om er beter uit te komen. What doesn’t kill you, makes you stronger!

Wij willen jullie (het team, onze leveranciers & partners én onze klanten) bedanken voor jullie steun in deze mega uitdagende tijd. Hou het gezellig thuis, het liefst mét een kop échte thee!