Nieuwe locatie en stagiairs bij Senza Tea!

prinsengracht, Nieuwe locatie en stagiairs bij Senza Tea!

Wat is er nou nog mooier dan een kantoor aan de Prinsengracht? Een kantoor aan het Leidseplein natuurlijk! Op vrijdag 6 februari zijn wij verhuisd naar het bruisende centrum van Amsterdam maar hier bleef het niet bij.

Om de verhuizing helemaal compleet te maken hebben we ook nog eens drie nieuwe stagiairs aan ons team kunnen toevoegen. Vanaf 2 februari zijn Jamie de Jong, Anne Zeegers en Diederik van Aalst Senza Tea komen versterken. Jamie zit in zijn laatste jaar van de opleiding Communicatie en gaat tot eind juni zijn scriptie schrijven bij ons. Tijdens zijn tijd bij ons zal Jamie onderzoek gaan doen naar de communicatie van Senza Tea richting bedrijven.

Ook Anne zit in het laatste van haar studie en zal, net als Jamie, afstuderen bij Senza Tea. Ze volgt de opleiding Communication & Multimedia Design en zal haar onderzoek richten op de communicatie van Senza Tea richting de horeca. Anne zal deze opdracht gaan combineren met het verzorgen van de offline communicatie van Senza Tea.

De laatste stagiair die wij hebben toegevoegd aan ons team is Diederik van Aalst, een derdejaars Communication & Multimedia Design student. Diederik zal zich voornamelijk gaan richten op de online communicatie van Senza Tea.

Dus wil je een keer ons nieuwe kantoor komen bewonderen of gewoon een heerlijke kop thee met ons drinken? Kom dan langs op Leidseplein 1-3, onze deur staat altijd voor je open.