Saving you from serving another ordinary tea bag

Wij willen jouw gast de mooiste thee-ervaring brengen, maar begrijpen ook dat losse thee makkelijk moet zijn voor jouw restaurant of hotel. Met de slimme concepten van Senza Tea is het serveren van losse thee een koud kunstje! 

Om de kosten hoef je het niet te laten; de prijs per kop thee is te vergelijken met een eenvoudig theezakje. 

Kortom: Bijzondere losse theeën voor je gast, een concept zonder zorgen voor jou.

Saving you from serving another ordinary tea bag

Wij willen de mooiste thee-ervaring bij jouw gast brengen, maar we begrijpen dat ook losse thee makkelijk moet zijn. Dus ontwikkelen we slimme concepten waarmee het serveren van onze losse thee een koud kunstje wordt! 

Om de kosten hoef je het niet te laten, de prijs per kop thee is te vergelijken met een eenvoudig theezakje. En veel van onze concepten zijn touchless en passen dus uitstekend in de 1,5 meter samenleving.

Kortom: Bijzonder losse theeën voor je gast, een concept zonder zorgen voor jou.

Waarom losse thee?

Losse theeblaadjes, aangevuld met kruiden en vruchten. En dat proef je!

Eenvoudig in gebruik met onze slimme thee-concepten.

Tot 97% minder verpakking dan een theezakje...

...waardoor de prijs per kop vergelijkbaar is.

Een bron van antioxidanten. Een gezonde keuze.

Waarom losse thee?

Losse theeblaadjes, aangevuld met kruiden en vruchten. En dat proef je!

Eenvoudig in gebruik met onze slimme thee-concepten.

Tot 97% minder verpakking dan een theezakje...

...waardoor de prijs per kop vergelijkbaar is.

Theeconcepten

BUFFET & BANQUETING

Serveer je thee op een grotere locatie of wilt je jouw gast zelf de gelegenheid geven losse thee te pakken? Kies dan voor onze unieke theedispensers.

Houd er een zeefje onder en met één keer schuiven geeft de dispenser precies genoeg losse thee voor één kop. Een geweldige eyecatcher en ultiem gemak ineen!

A LA CARTE

Breng de beleving van losse thee aan tafel met één van onze theeplateaus, de theedoos 2.0. Jouw gast maakt een keuze en geniet van échte thee.

Snel en eenvoudig losse thee serveren kan ook door zelf de theekeuze van je gast te serveren. Je neemt de bestelling op en serveert de losse thee in het lekbakje. Jouw gast ziet de losse thee en doet dat zelf in het water.

VOORGEVULDE BUIDELTJES

Wij leveren onze losse thee ook in voorgevulde buideltjes van 100% composteerbaar materiaal. Veel van onze klanten serveren losse thee en gebruiken de voorgevulde buideltje voor piekmomenten.

De kwaliteit van losse thee, met het gemak van een theezakje.

Meer mogelijkheden

Duidelijk en overzichtelijk je thee-assortiment presenteren? Met een custom theekaart kiest de gast eenvoudig de perfecte thee. Inclusief foto, zet-instructies en ingrediëntenlijst!

In de zomer serveer je met onze theeën eenvoudig homemade icetea. In de winter maak je met onze Spicy Chai échte Chai Latte.

Wij kunnen helemaal op wens een unieke losse thee samenstellen. Voor een custom blend geldt een minimumorder van 12kg.

Wil je jouw gasten iets extra’s bieden? Laat hen ook thuis genieten van losse thee met 50 grams verpakkingen voor wederverkoop.

Theeconcepten

Senza Tea bij Restaurant de Ysbreeker

“Bij De Ysbreeker Amsterdam hebben we gekozen voor de losse thee van Senza Tea Co. Het heeft meer beleving dan een theezakje. Onze gasten zouden niet anders meer willen. Wij kiezen ervoor om de zeefjes mise en place te vullen, zodat we ze direct kunnen uitserveren. Bij ons werkt het zelfs makkelijker dan theezakjes.”

Marlotte Schijve | Marketing & Communicatie Café Restaurant De Ysbreeker Amsterdam

Senza Tea theedispensers bij Hotel Jakarta in Amsterdam

“Bij Hotel Jakarta Amsterdam staat duurzaamheid centraal. Bij onze zoektocht naar een theeconcept kwamen we uit bij Senza Tea Co. vanwege hun selectie biologische theeën en de mogelijkheid om onze eigen Hallo Bandung blend te ontwikkelen. We ontvangen veel positieve reacties.”

Pascal Lesimanuaja | Sales & Marketing Manager Hotel Jakarta Amsterdam, WestCord Hotels

Senza Tea theedispensers bij Crowne Plaza

Duurzaamheid en kwaliteit vinden wij erg belangrijk bij Crowne Plaza Amsterdam – Zuid. De hoogwaardige biologische theeën samen met het feit dat de thee op een duurzame manier verpakt is sluit hier dan ook perfect op aan. Voor ons en onze gasten is Senza Tea Co. dan ook een schot in de roos.”

Tom Takens | Marketing & Content Manager Crowne Plaza Amsterdam